Už brzy! V centru Chomutova opět vyroste oblíbený vánoční kopec
V centru Chomutova vyrostla bobová dráha i vloni. Zdroj: facebook/Maximal Animal
Chomutov

Chomutov - Chomutov bude mít opět bobovou dráhu přímo v centru města! Na umělém zasněženém kopci se budou moci vyřádit děti i dospělí.

Ve třetím prosincovém týdnu ve dnech od 17. do 21. prosince vyroste před radnicí všemi očekávaný Vánoční kopec. „Každý rok se snažíme, abychom lidem v tento čas plný shonu dělali radost maličkostmi, a letos to bude opět osvědčený kopec sněhu, na kterém se vyřádí nejen děti, ale i jejich rodiče. K dispozici budou i kluzáky, takže není potřeba nosit si vlastní,“ uvedla vedoucí odboru vnějších vztahů Zuzana Šťastná.

Speciální kovová konstrukce je vysoká pět metrů, vytvořená umělá bobová dráha bude mít 25 metrů. Na umělém kopci se děti budou moci vyřádit denně od deseti do osmnácti hodin až do 21. prosince. Organizátoři slibují, že sníh tady zůstane po celých pět dnů, i když teploty vystoupají nad nulu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru