Stalo se v Chomutově: Řidič si odskočil do hospody, do auta se vrátil se třemi promile. Zastavili ho strážníci
Foto: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - V ulici U Městských mlýnů spatřila hlídka chomutovských strážníků během kontrolní činnosti vozidlo, do nějž nastoupil muž, popojel pár metrů, vystoupil a odešel do restauračního zařízení opodál.

Hlídka tedy dál pokračovala v kontrolní činnosti, když v tom najednou spatřila ono vozidlo, jak vyjíždí z výše zmiňované ulice. Řidič vozidla byl zastaven nedaleko v ulici Palackého, vyzván k prokázání totožnosti a k předložení dokladů potřebných při řízení. Muž uvedl, že řidičský průkaz mu byl odebrán za řízení v opilosti a sám se doznal, že před touto jízdou požil nějaké to pivo. Další výzva byla k podrobení se orientační dechové zkoušce, která dospěla k výsledku 3,02 promile. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si událost převzala k dalšímu šetření.

Kvůli podezření, že je řidič pod vlivem alkoholu, bylo zastaveno také vozidlo, které mířilo do ulice Kostelní. Vše se zaznamenávalo na kameru. Řidič byl vyzván k předložení dokladů potřebných pro řízení a na otázku, zda před jízdou požil alkohol, odpověděl kladně. Dále byl vyzván, aby se podrobil orientační dechové zkoušce, která dopadla s výsledky 0,38 a 0,36 promile. Na místo byla opět přivolána Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru