Incident v Písečné ulici: Útočník tady napadl muže a ženu. Když ho chytli, zapíral
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Hlídky městské policie vyjely prošetřit telefonické oznámení do ulice Písečná, kde mělo dojít u jedné z provozoven k napadení. Po příjezdu na místo už byl ale u provozovny klid.

Strážníci se tedy od přítomných hostů snažili zjistit, co přesně se stalo. Údajně tedy mělo dojít ze strany muže k fyzickému napadení dvou lidí – muže a ženy. Posléze měl odejít směrem k místní základní škole. Přes vysílačky byl sdělen i dalším hlídkám popis podezřelého, který byl spatřen u jiné provozovny.

Hlídka se přesvědčila, že muž není ozbrojen a ten je posléze dobrovolně následoval na místo incidentu, kde už čekala také Policie ČR. Muž tvrdil, že si není ze své strany vědom nějakého provinění a policie si muže převzala k dalším úkonům. Přivolaní zdravotníci ošetřili napadeného muže, žena byla převezena hlídkou městské policie na chirurgickou ambulanci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru