Žena usedla za volant silně opilá, bez nehody nedokázala vyjet z parkoviště
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky si v pondělí od jirkovských policistů vyslechla 31letá žena. Ta měla v neděli po předchozí rozepři se svým druhem posilněná alkoholem usednout za volant osobního vozidla a narazit s ním do zaparkovaného za ním stojícího vozu.

Poté měla se svým vozidlem opět popojet dopředu. Přitom svědci přivolali nedalekou hlídku policie, která ženu na místě zadržela. "Provedené dechové zkoušky ukázaly hodnoty kolem 2,5 promile alkoholu. Po sdělení podezření a výslechu byla žena propuštěna na svobodu a ve věci je nadále vedeno zkrácené přípravné řízení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

V případě prokázání viny může za toto jednání soud uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru