Opilý agresor řádil: Okno rozbil mobilem, vykopl dveře a napadl svého známého
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V neděli pozdě večer se zřejmě domáhal návštěvy u svého známého 35letý muž z Chomutova, který byl pod vlivem alkoholu. Když ho obyvatel bytu odmítl vpustit k sobě domů, tak měl dotyčný ve vzteku hodit telefon do okna tohoto bytu a tím rozbít skleněnou výplň okna.

Následně se dle dosavadních zjištění dostal do domu, a když mu ani po bouchání na dveře bytu nikdo neotevřel, tak měl dveře vykopnout. "V bytě pak měl ještě svého známého fyzicky napadnout. Přivolaní policisté agresora zadrželi a provedli u něj dechovou zkoušku. Muž nadýchal 1,3 promile alkoholu," uvedla chomutovská mluvčí Policie ČR Miroslava Glogovská.

Po vystřízlivění v policejní cele si převzal podezření z trestného činu porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Při výslechu se ke svému jednání doznal. Policisté ve věci konají zkrácené přípravné řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru