Muž vysklil zadní okno u auta a v klidu odkráčel. Usvědčila ho krev na předloktí
Poškozené vozidlo. FOto. MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Když hlídka chomutovské městské policie vyjela prověřit oznámení do ulice Kamenná, kde mělo docházet k rušení nočního klidu, spatřila při cestě v křižovatce vozidlo stojící uprostřed křižovatky s rozsvícenými výstražnými světly.

Řidič jim sdělil, že před několika minutami viděl poblíž muže, který během procházení kolem zaparkovaného vozidla opodál rozbil zadní okno a šel dál směrem k silnici I/13. Strážníkům dal svědek také popis podezřelé osoby.

Hlídka skutečně za krátký čas našla muže, jenž odpovídal popisu a kterému z předloktí tekla krev. Byl vyzván k prokázání totožnosti a k incidentu uvedl, že skutečně okno rozbil, když kolem auta procházel, jelikož měl vztek. Na místo se dostavila i majitelka, která si přála celou událost nahlásit, tudíž bylo vše předáno PČR po jejím příjezdu. Muž odmítl jakékoli ošetření a strážníci byli požádáni policisty o součinnost při převozu podezřelého.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru