OBRAZEM: Dali byste si dortík? Tohle snad nemysleli v bílinské cukrárně vážně!
Jedna nechutnost vedle druhé. Nic jiného inspektoři neviděli. Foto: SZPI
Chomutov

Bílina – Tohle sice není případ z našeho okresu, ale je tak alarmující, že vám jej musíme ukázat.

Co objevili inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce při kontrole v provozovně firmy Dolce Bohemia v Litoměřické ulici v Bílině, není k vidění zase tak často.

Že mají podnikatelé pracující v pohostinství a výrobě jídel občas potíže, na to hygienici a inspektoři docela běžně narážejí. Ale aby nabízené jahodové dorty ležely na plesnivém regálu, to už je opravdu za hranicí. Všude navíc byl výrazně zanedbaný úklid, znečištěné kuchyňské náčiní, nečistoty byly i na stěnách.

Zdi byly poškozené a skladování potravin? Také naprosto nevhodné. Inspekci proto nezbylo, než ve středu podnik nechat zavřít. I po provedeném úklidu se tu ale bude důvěra zákazníků získávat zpět jen těžko.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru