Mostečan (31) na sídlišti bodl muže vrhačským nožem do zad, dopadli ho v Chomutově
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Most - Z pokusu těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví čelí obvinění 31letý muž z Mostu. Ten měl v červnu v odpoledních hodinách na sídlišti Liščí Vrch v Mostě na místě veřejnosti přístupném napadnout jiného muže.

Motivem napadení bylo řešení údajného dluhu, který má mít obviněný vůči kamarádce poškozeného. "Obviněný měl poškozeného po předchozí slovní rozepři udeřit pěstí a posléze ho měl bodnout vrhačským nožem do zad," uvedla k případu mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Poškozený utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a následný zákrok. Útočník z místa utekl. Policisté ho následně zadrželi v Chomutově v jednom bytě.

"Nůž byl zajištěn pro potřeby trestního řízení. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě a v případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody na tři léta až deset let," dodala policejní tisková mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru