Tenhle muž se pokusil v Chomutově znásilnit nezletilou dívku! Chytili ho strážníci
Foto: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Ve čtvrtek 1. srpna krátce po poledni přijala chomutovská městská policie hned dvě oznámení krátce po sobě, která upozorňovala na nevhodné chování se sexuálním motivem, které měl praktikovat muž vůči několika ženám v Chomutově. Jedná se o případ pokusu znásilnění a obtěžování, o kterém jsme informovali včera. Strážníci nyní zveřejnili fotografie ze zadržení výtržníka.

Podle informací policie měl muž onoho dne v Chomutově přistoupit k mladistvé dívce a osahávat ji na intimních místech. Poškozená se útoku bránila a muž z místa utekl. Nedlouho poté se měl v blízkosti vodní nádrže „Banda“ veřejně obnažovat a s odhalenými intimními partiemi pronásledovat ženu s kočárkem.

Muž byl ještě téhož dne zadržen městskou policií a posléze obviněn ze spáchání trestných činů znásilnění ve stádiu pokusu a výtržnictví. Nyní se nachází ve vazební věznici. Vzhledem k tomu, že poškozená dívka je mladší 18ti let, hrozí obviněnému v případě uznání viny vyšší trestní sazba, a to až v trvání deseti let odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru