Nepříjemné překvapení pro mladý pár z Chomutova. Na jejich gauči si v noci ustlala cizí žena!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Na červencový noční zážitek asi jen tak nezapomene mladý pár z Chomutova. Nejprve je uprostřed noci v jejich pronajatém bytě v centru města vzbudilo opakované zvonění na domovní zvonek. Za dveřmi však nikdo nebyl, takže se snažili znovu usnout.

Po chvíli uslyšeli zvuk odemykání dveří a poté chůzi po bytě. Nepříjemné překvapení je pak čekalo v obývacím pokoji. Tam si zrovna na gauč lehala cizí žena. Na otázku obyvatel bytu, co tam dělá, jim měla odvětit, že jde spát. Poté se dle tvrzení poškozených přikryla jejich dekou a ihned usnula.

Do bytu se žena dostala zřejmě za pomoci klíčů jeho uživatelů, kterým nejspíš vypadly v blízkosti bytu z kapsy. "Přivolaní policisté 26letou ženu zadrželi a následující den jí sdělili podezření z trestného činu porušování domovní svobody. Ke svému jednání se žena při výslechu odmítla vyjádřit. Věc chomutovští policisté nadále řeší ve zkráceném přípravném řízení. V případě uznání viny soudem hrozí ženě trest odnětí svobody až na dvě léta," uvedla k případu chomutovská policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru