OBRAZEM: Lípu Olgy Havlové v kláštereckém parku zničili vandalové. Nevydržela ani jeden rok
Strom Olgy Havlové v lázeňském parku zničil neznámý vandal. Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Lípa Olgy Havlové byla zasazena v kláštereckém lázeňském parku 4. září 2018. Díky neznámému vandalovi se nedožila ani jednoho roku.

Měl to být symbol dobré vůle. Při výsadbě se nemluvilo ani tak o pravdě a lásce, lži a nenávisti, spíš o právu se mýlit a svobodě se rozhodnout. Pomýlený člověk se rozhodl a lípu zničil. Pokud chtěl jen z čiré zlomyslnosti zničit strom, je to nepochopitelné, ale i takoví pokřivení lidé jsou mezi námi. Pokud chtěl zničit symbol, tak se mu to nepodařilo. Pravda zůstane pravdou, bílá bílou, symbol symbolem. Můžete je překrucovat, pomlouvat, špinit, ničit, ale stále tu jsou a budou. Stromy za to nemohou. Budeme je sázet dál.

Strom bude samozřejmě nahrazen a celým případem se již zabývá městská policie, věc šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku.

foto

2207lipa2

2207lipa3

2207lipa4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru