Žena volala z bytu o pomoc. Zůstala uvězněná na toaletě
Strážník u bytu. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie pomáhali ženě, která zůstala uvězněná ve svém bytě. Hlídku do domu zavolala sousedka, která slyšela sténání.

Případ se stal v domě v ulici Blatenská. Městská policie přijala na tísňovou linku oznámení, že má z jednoho bytu volat starší žena o pomoc. Na místě hlídce oznamovatelka označila byt, ze kterého se mělo sténání ozývat.

Strážníci se dozvěděli, že uvnitř žije sama starší žena. Hlídka se s ní snažila navázat kontakt přes zavřené dveře, ale protože se to nepovedlo, a žena jen dál opakovaně volala o pomoc, museli strážníci dveře otevřít násilím.

Uvnitř bytu našli ženu na toaletě. Kvůli zdravotním potížím nebyla schopná sama vstát. Strážníci ji opatrně zvedli a uložili na lůžko. Žena neměla viditelná zranění a lékařské ošetření odmítla, jen požádala o přivolání své dcery.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru