V otvické obchodní zóně se začne opravovat silnice od kruhového objezdu k železničnímu přejezdu. Stane se z ní jednosměrka
Součásti oprav bude i úprava křižovatky u autosalónu KŠV.
Chomutov

Chomutov/Otvice - V pondělí 20. května začne rekonstrukce komunikace v otvické obchodní zóně. Oprava proběhne v úseku od okružní křižovatky se silnicí II. třídy až po křižovatku u železničního přejezdu. Informovala o tom obec Otvice.

Součástí stavebních prací bude celková výměna vrchních vrstev komunikace, úprava šířky komunikace a úprava křižovatky u autosalónu KŠV.

Stavba bude probíhat za provozu, ale částečně omezeného. Po dobu stavby budou všechny provozovny, prodejny, vlakové nádraží a ostatní nemovitost přístupné v režimu jednosměrné ulice ze směru od okružní křižovatky „U černého mostu“. Vjezd i výjezd na okružní křižovatku ve směru k silnici I/13 bude bez omezení.

Akce je rozdělena do pěti etap a trvat by měla čtyři měsíce. Snaha stavbařů bude tento termín zkrátit na dobu nezbytně nutnou.

Cena za opravu komunikace přesáhne více než 4,1 milionů korun, veškeré náklady na rekonstrukci budou hrazeny z rozpočtu obce Otvice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru