AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Řidička zničila služební auto o korbu nákladního vozu
Osobní auto zničené po dopolední dopravní nehodě. Foto: Hasiči Postoloprty
Chomutov

Postoloprt - U střetu osobního automobilu s nákladním vozem zasahovaly ve čtvrtek před polednem složky záchranného systému. K nehodě došlo na silnici č. 7, která je spojnicí Chomutovska a Lounska s Prahou. Na místě je silný provoz.

Při havárii došlo ke zranění řidičky osobního vozu. Na místě si ji do péče převzala zdravotnická záchranná služba a převezla ji k dalšímu vyšetření do nemocnice.

Hasiči provedli úklid následků dopravní nehody a zajištění vozidel proti vzniku požáru. Osobní automobil podle záběrů z místa havárie narazil do korby nákladního vozu.

Rušná silnice je průjezdná s opatrností, dopravní servis Policie ČR informuje o silném provozu. Havarované vozy mohou tvořit překážku na silnici přibližně do půl jedné odpolední.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru