Tragická nehoda na D7 na Chomutovsku. Spolujezdkyně (65) zemřela, pro řidiče letěl vrtulník
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Tragická dopravní nehoda se stala v neděli 28. dubna vpodvečer na Chomutovsku. Na dálnici D7 havarovalo osobní vozidlo, při kolizi zemřela 65letá spolujezdkyně. Stejně starý řidič utrpěl vážná zranění.

Nehoda se stala před pátou hodinou odpolední na sedmdesátém kilometru dálnice D7 u Nezabylic. Podle policie jel řidič osobního auta od Chomutova směrem na Prahu a z dosud neznámých příčin najednou vyjel mimo vozovku. “Naboural do svodidel, od kterých se vůz odrazil a skončil mimo silnici, kde se auto převrátilo na střechu,” popsala havárii policejní mluvčí Alena Bartošová.

Řidič byl při nehodě těžce zraněn. Do nemocnice ho přepravil vrtulník letecké záchranky. Spolujezdkyně bohužel krátce po nehodě zemřela.

Dálnice byla téměř čtyři hodiny uzavřena. Příčiny tragické havárie policie zjišťuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru