Pohublý německý ovčák byl zavřený bez jídla v místnosti plné výkalů!
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Kadaň - Strážníci kadaňské městské policie prověřovali oznámení, které se týkalo údajného týrání psa. Zvíře skutečně našli žít v nevhodném prostředí. Případ byl předán k řešení odboru životního prostředí.

Na kadaňskou městskou policii se před několika dny obrátila žena z Klášterce nad Ohří, která vlastní byt na sídlišti Na Podlesí. V bytě bydlí její vnuk a vnučka. Ta si pořídila německého ovčáka. Žena uvedla, že má podezření, že dochází k týrání psa a požádala strážníky, aby věc prošetřili.

Když městská policie dorazila do určeného bytu, byl pes zavřený v jedné místnosti, kde byla spousta výkalů a prázdné misky, které navíc velikostí nepostačovaly pro toto plemeno. Pes nejevil žádné známy fyzického týrání. Byl sice pohublý, ale dostatečně temperamentní. Případ byl předán k řešení odboru životního prostředí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru