Mladá Chomutovanka kradla v mosteckém sportu. Odcizené zboží poškodila
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Most/Chomutov - Z Chomutova do Mostu přijela krást 24letá Chomutovanka. Vybrala si k tomu prodejnu sportu. Krádež se jí ale nakonec nevydařila.

Mladá žena si v obchodě vybrala dámské legíny, se kterými poté zašla do zkušební kabinky. Tam si lup měla ukrýt pod bundu, poté hodlala prodejnu opustit. Při odchodu ji zadrželi pracovníci ostrahy. “Odcizené kalhoty v hodnotě 450 korun ale zpět do prodeje vráceny nebyly, protože je žena při krádeži poškodila,” řekla k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Čtyřiadvacetiletá Chomutovanka nekradla poprvé. Za krádeže byla dokonce už odsouzena. Nyní je opět obviněná z přečinu krádeže, případ je řešen ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru