OBRAZEM: V Čínské restauraci už zase vaří. Takhle tady po návštěvě hygieniků uklidili
Zdroj: Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje
Chomutov

Klšáterec nad Ohří - V Čínské restauraci v Chomutovské ulici v Klášterci nad Ohří, kterou 25. března uzavřeli kvůli příšerné špíně kontroloři z krajské hygienické stanice, už se zase vaří. Provozovatel tady uklidil a v restauraci byl 3. dubna opět obnoven provoz. Informovala o tom Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje.

Při první návštěvě kontrolorů na tom byli v restauraci s hygienou opravdu na štíru. Podlahy, stěny, mrazák, lednička, varný blok, digestoř i nábytek byly znečištěny mastnotou a zbytky potravin. V provozovně nebyla ani dodržována pravidla pro uložení potravin, aby nemohlo dojít k jejich kontaminaci. Kontroloři dále objevili plesnivé zdi v kuchyni a ve skladu.

Vzhledem k tomu, že v restauraci hrozily strávníkům z připravovaného jídla zdravotní potíže, byla Čínská restaurace hygieniky uzavřena.

Na žádost provozovatele byla 2. dubna v restauraci provedena opakovaná kontrola. Tentokrát to tady vypadalo úplně jinak. Restaurace byla celá uklizená. “Povrchy podlah v celé provozovně, povrchy stěn, stropů, pracovních ploch a vnitřní i vnější části technologického vybavení včetně chladicích a mrazicích zařízení byly očištěny. V době kontroly byly v provozovně skladovány pouze bezpečné potraviny uložené podle charakteru, vzájemné slučitelnosti a v souladu s pokyny výrobce. Stavebně technické závady byly odstraněny,” stojí ve zprávě krajské hygienické stanice.

Vzhledem k odstranění nedostatků byla od 3. dubna v restauraci obnovena činnost.

0804restaurace1

0804restaurace4

0804restaurace6

0804restaurace5

0804restaurace2

0804restaurace

  Takhle to v restauraci vypadalo při první kontrole:

{article title="OBRAZEM: V téhle špíně připravovali jídlo! Hygienici zavřeli další čínskou restauraci na Chomutovsku"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru