Zničený podchod ze sídliště Písečná do otvické nákupní zóny se v létě dočká rekonstrukce
Oprava zničeného podchodu přijde na 3,3 milionu korun.
Chomutov

Chomutov - Město Chomutov plánuje letos opravit podchod pod silnicí I/13 ze sídliště Písečná do otvické nákupní zóny. Rekonstrukční práce by měly začít na začátku léta a skončit na podzim.

Dnes už velmi zanedbaný, zničený a posprejovaný podchod pod rušnou komunikací propojuje hustě obydlené sídliště Písečná a obchodní zónu na začátku Chomutova. Na jeho opravě by se mělo začít pracovat v červnu. Rekonstrukce by měla být hotova na přelomu října a listopadu.

Během oprav se budou sanovat konstrukce podchodu a dojde i na výměnu osvětlení za energeticky úsporné. Jak budou konkrétně práce na opravě podchodu probíhat, zatím nebylo upřesněno. Podle vedení radnice ale v tuto chvíli není v plánu, že by byl podchod během celé rekonstrukce uzavřen.

Oprava podchodu přijde na 3.3 miliony korun. Financována bude z dotace - ze Státního fondu dopravní infrastruktury.

0804podchod

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru