S dvěma promile řídil. Byl jsem méně opilý než kamarád, kterého jsem vezl, vysvětloval policistům
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Chomutov – S kuriózním vysvětlením se vytasil 28letý Chomutovan, kterého přistihli o víkendu policisté za volantem pod vlivem alkoholu. Řídil prý proto, že byl méně opilý než kamarád, kterého vezl domů. Taxikaření pod vlivem se mu ale moc nevyplatilo, nyní půjde před soud.

Opilého 28letého Chomutovana kontrolovali policisté v nočních hodinách ze soboty na neděli. Nadýchla přes 2 promile. “Muž policistům řekl, že potřeboval odvézt domů svého kamaráda, se kterým měl popíjet v restauraci. A protože kamarád byl údajně víc opilý než on a prý nechtěl, aby sedl za volant, měl se tedy ujmout role řidiče sám,” tlumočila neobvyklé vysvětlení motoristy policejní mluvčí Alena Bartošová.

Policejní hlídka muže chytila v momentě, když už byl ve voze sám. Kamaráda podle všeho odvezl a vracel se k nejbližšímu podniku. Policistům přiznal, že vypil několik piv. Na místě přišel o řidičský průkaz a je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru