Kamenčák se připravuje na novou sezónu. Mění se nábytek v chatkách i písek na pláži
Kamencové jezero se připravuje na novou sezónu. Zdroj: www.kamencovejezero.cz
Chomutov

Chomutov – Kamencové jezero v Chomutově se připravuje na letní sezónu. S pracemi se začalo hned, jak to počasí dovolilo. Mění se nábytek v některých chatkách, opravují se společné sprchy, na pláž se naveze nový písek. Informuje o tom web kamencovejezero.cz, který patří městu.


Město chce areál Kamencového jezera postupně celý zmodernizovat. Teď se pracovníci vrhli na obnovu některých chatek. V první fázi byly vybaveny čtyři chatky zbrusu novým nábytkem v designu borovice, který postupně nahradí nevyhovující nábytek i v ostatních chatkách. V chatkách se objeví též nové lednice, rychlovarné konvice a mikrovlnné trouby. Všechny chatky budou nově vymalovány a nový nátěr dostane i venkovní posezení.

1703jezero

Rekonstrukce probíhá také ve společných sprchách. Návštěvníky jistě potěší i to, že bude na pláže u jezera navezen nový čistý písek. „Cílem je zlepšit postupně zastaralé zázemí Kamencového jezera a vybavenost kempu,“ řekla vedoucí areálu Hana Šťastná.

Na jezeře se letos začne stavět i nové hlavní molo za desítky milionů korun. Molo se bude vznášet na velkých plovácích. Pochozí část bude ze dřeva. Letos by měla být zrealizována páteřní část mola, tedy nástupní úsek, hlavní část s relaxační plochou, skokanská věž, zázemí pro plavčíka a dětský bazén. V příštím roce budou doplněny další části včetně bazénů. Už po instalaci páteřní části bude molo sloužit k lepšímu přístupu do vody a bude normálně fungovat pro návštěvníky.

 

1703jezero3

1703jezero1

1703jezero4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru