Na štítě tohoto domu se budou pravidelně objevovat plakáty na zajímavé akce v Klášterci. První už tam visí
Při opravě terasy na Chomutovské ulici byl opraven i štít domu, na kterém se teď budou objevovat bannery. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Při opravě terasy na klášterecké Chomutovské ulici byl v rámci projektu Společně pro Klášterec opraven i štít domu. Město zde nechalo instalovat konstrukci na bannery, které budou obyvatele Klášterce zvát na významné akce a zajímavosti města. Informuje o tom klášterecká radnice. 

První banner se na štítu už objevil. Instalovali ho klášterečtí hasiči a zve na tradiční tříkrálovou akci. Na začátku příštího roku se budete opět moci zúčastnit Andělské komety, která se uskuteční 6. ledna. Průvod s velkou světelnou kometou, spoustu andělů, světýlek a lampionů půjde od Centrumu ke kostelu Nejsvětější Trojice. Neváhejte a připojte se. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru