Jirkováci díky! I přes nepřízeň počasí je výtěžek z charitativních trhů opět rekordní
Děti ze ZŠ Budovatelů prodávají návštěvníkům trhu perníčky. Foto Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – Vítr, déšť, zima...Počasí letos dvoudenním charitativních adventním trhům v Jirkově bohužel vůbec nepřálo. Přesto je výtěžek z akce opět rekordní. Na svém facebooku o tom informovalo město Jirkov.

Trhy se konaly v pondělí a v úterý. Z těchto dvou dnů bylo lepší počasí v pondělí, kdy se odpoledne dokonce při doprovodném programu náměstí lidmi úplně zaplnilo. Úterý bohužel propršelo. I tak ale Jirkované na trhy dorazili a výtěžek je opět rekordní. Prodaly se výrobky za celkem 184 566 korun!

Utržené peníze půjdou z poloviny sdružení PROhandicap a půlku použije Nadační fond Cesta proti bolesti na nákup zdravotních pomůcek pro těžce postiženého tříletého Tadeáška Kučeru. Nadační fond malému chlapci pořídí polohovací židličku a vzhledem k tomu, jak byli návštěvní trhů štědří, tak zřejmě i terapeutickou houpací síť.

1212charitativniadvent

První den trhů bylo počasí ještě poměrně mírné, takže náměstí se už na začátku doprovodného programu naplnilo. Foto: Josef Dušek

1212charitativniadvent1

Andělská děvčata ze ZŠ Budovatelů pod vánočním stromem při připravě na vystoupení. Foto: Josef Dušek

1212charitativniadvent4

Školáci ze ZŠ Krušnohorská nesou obří vánočku, kterou po rozkrájení prodávali.  Foto: Josef Dušek

1212charitativniadvent3

Krušnohorské bramborové placky od školáků šly na odbyt.    Foto: Josef Dušek

1212charitativnitrhy5

Hasiči stejně jako loni prodávali občerstvení - klobásy, svařák či čaj.    Foto Josef Dušek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru