Jirkov slavnostně rozsvítil vánoční stromek a výzdobu. Paráda, nejlepší, luxusní, pochvalovali si akci lidé
Vánočně nasvícené náměstí. Foto: facebook/město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Jirkov se ve středu zahalil do vánočního. V podvečer, kdy chodí Mikuláš, tady již tradičně rozsvítili vánoční strom na náměstí a výzdobu města. Jirkovanům se opět akce velmi líbila. Alespoň podle ohlasů na sociálních sítí.

“Paráda. Nejlepší. Palec nahoru, bylo to opravdu povedené. Ohňostroj byl luxusní. Bylo jasno, tak jsem sledovala až z Pyšný, a bylo to famózmí,” chválili lidé organizátory.

Program byl na náměstí po celý den. Ráno děti z jirkovských mateřinek ozdobily své malé vánoční stromky v rohu náměstí, vyfotily se s Mikulášem, andělem i čerty a od starostky s místostarostkou dostaly drobné dárky. Na podvečer byla připravena pohádka, rozsvícení vánoční výzdoby a stromku a na závěr ohňostroj.

Na další adventní akci můžete do centra Jirkova vyrazit v pondělí a úterý 10. a 11. prosince. Dva dny tady budou tradiční charitativní trhy. Návštěvníci trhů si budou moci opět zakoupit drobnosti, které vyrobili děti, učitelé či senioři a podpořit tak dobrou věc. Samozřejmostí je i doprovodný program v podání místních školáků, který bude začínat každý den v půl třetí a zástupci škol se budou na pódiu střídat až do půl páté. Trhy, tentokrát probíhající na náměstí Dr. E. Beneše, budou otevřené vždy od 10 do 17 hodin.

0612jirkov7

0612stromjirkov4

0612stromjirkov3

0612stromjirkov2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru