Chomutov – Chomutov se rozhodl vyjít vstříc maminkám, které se chtějí vrátit po rodičovské dovolené dříve do práce a rozšíří počet míst v jeslích. Respektive nově založí dvě dětské skupiny, kam bude možné umístit až 37 dětí ve věku od 1 do 3 let. V současné době mohou chomutovské jesle, které se nacházejí na Písečné, přijmout maximálně 15 dětí. 

1601jesle

Objekt na Kamenné, ve kterém budou od roku 2018 sídlit dvě dětské skupiny pro batolata od 1 do 3 let. 

Dvě nové dětské skupiny budou sídlit v bývalé školce a služebně policie na Kamenné. Budova letos projde celkovou rekonstrukcí za 15 milionů korun. Do opraveného objektu se následně přesunou stávající jesle z Písečné a otevře se tady i další dětské oddělení pro batolátka. Jedna dětská skupina bude mít kapacitu 15 a druhá 22 dětí. Přestože se nově budou jesličky nazývat dětské skupiny, na jejich fungování se nic nezmění. 

Zřízením dvou dětských skupin pro batolata město ulehčí život maminkám, které se potřebují brzy vrátit do práce po rodičovské dovolené a shánějí pro dítě hlídání. Poptávka po tomto zařízení totiž již několik let převyšuje nabídku a dostat v současné době své dítě do jesliček je boj. Ročně chomutovské jesle musí odmítnout v průměru 30 batolat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru