Klášterec nad Ohří - V Chomutovské ulici v Klášterci nad Ohří najdete od prvního lednového týdne nový podnik pro všechny, kteří mají rádi sladké. Ptáte se, co je to Čokolatérie a proč právě u Karolíny?

0701cokolaterie

"Jsme rodinná společnost zabývající se domácí výrobou čokoládových pralinek a cupcakes. Účel, pro který byla naše společnost založena, je velice prostý. Chceme uspokojit naše zákazníky nefalšovanou prací českých ručiček z českých surovin. Domníváme se, že jako Češi se nemáme za co stydět a naše produkty mohou uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka. A kdo ví, třeba jednou dobijeme svět," říká majitel čokolatérie Michal Beran. Facebookové stránky čokolatérie najdete zde.

"Svým zákazníkům nenabízíme produkt, ve kterém by našli umělá barviva, různé druhy konzervantu a v neposlední řadě i velmi „nepopulární“ éčka. To vše dokážeme pomocí naší fantazie a lokálních surovin za dostupné ceny. Našim zákazníkům nabízíme pouze ruční výrobu. Žádné stroje, žádné linky, žádné prefabrikáty. Každý kousek čokolády, který u nás ochutnáte, prošel našima rukama. Jejich tvorbu jsme několik let ladili a chutě, které pojí, jsou ty, které nám nejvíce chutnají. Nebráníme se ani Vašim návrhům na různé kombinace čokolády, likéru, bylinek či koření," dodává.

Chcete vyzkoušet jak chutná OREO Cupcake? Nelákalo vás někdy místo obyčejného větrníku okusit i třeba malinový cupcake s kousky malin a na tom našlehaný vanilkový krém. Výroba cupcakes je něco, co vidíte pouze v amerických filmech, ale to se teď mění a vše je možné i v Čokolatérii u Karolíny v Klášterci nad Ohří.

"Při vstupu do naší Čokolatérie budete vždy seznámeni s našimi produkty. Tím chceme zachovat originalitu, kterou Vám nabízíme. Náš sortiment nebude nikdy stejný. Vše je de facto limitovaná edice a pouze ty nejlepší kombinace chutí, budeme pravidelně vyrábět. Nestyďte se nás oslovit pro dodání těchto velice chutných pralinek a cupcakes na vaši firemní akci. Chcete ohromit své zaměstnance popřípadě nové či potencionální zákazníky? Pak jsme tu právě pro vás," říká Michal Beran.

"Důvodem proč jsme si vybrali právě Klášterec nad Ohří, je krása města, která se nabízí. Představte si, že v sobotu dopoledne sednete do auta a pojedete se podívat na místní zámek a spojíte tento krásný historický zážitek i s návštěvou místní Čokolatérie u Karolíny, kde na vás dýchne onen zámecký styl. Vzít s sebou můžete i své malé ratolesti, pro který je zde připraven dětský koutek. No a až si prohlídnete zámek a zastavíte se u nás na kousku dobrého cupcaku nebo čokoládové pralinky a občerstvíte se i výbornou kávou, tak na vás bude čekat krásná romantická prohlídka v místním zámeckém parku. Budeme se na vás těšit," zve k návštěvě majitel.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru