Chomutov/Jirkov – Dopravní podnik Chomutova a Jirkova se od neděle 11. prosince připojil k integrované dopravě Ústeckého kraje. Nový systém ale provázejí technické problémy. Informuje o tom na svých webových stránkách dopravní podnik.

1212bus

Ilustrační foto. Zdroj: město Chomutov

Ve vozidlech MHD je částečně nefunkční odbavovací systém. Příčinou je dokončování programátorských prací dodavatelské společnosti.

Kdy začne nový systém fungovat, v tuto chvíli není jasné. Podle dopravního podniku dodavatelská firma slíbila zprovoznění co nejdříve, a to včetně akceptace karet DÚK. „Abychom cestujícím nekomplikovali dopravu a řidičům práci, je v případě technických problémů přeprava na linkách zdarma,“ informuje cestující dopravní podnik.

O připojení Chomutova a Jirkova k integrované dopravě Ústeckého kraje jsme více psali zde: 

[article]6023[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru