A je to tady! Vinohradská ulice se kvůli bortící zdi uzavírá. Jinudy budou jezdit i trolejbusy
Od pátku je v ulici zúžen odbočovací pruh a uzavřen přechod od hotelu Mertin ke Kauflandu.
Chomutov

Chomutov - Ve středu 14. listopadu začnou zajišťovací práce na rozpadající opěrné zdi ve Vinohradské ulici. Kvůli tomu bude až na sedm dní ulice uzavřena v úseku od ulice Sklepní ke křižovatce s Mosteckou. V pondělí o tom informovalo město Chomutov.

Následně město začne připravovat projekty na rekonstrukci zdi. Od pátku je v ulici zúžen odbočovací pruh a uzavřen přechod od hotelu Mertin ke Kauflandu.

Uzavření se dotkne trolejbusové dopravy. Linky číslo 341, 351 a 353 budou vedeny po objízdné trase ulicí Palackého. Linky číslo 341 351, 353 budou ze zastávky Březenecká I vedeny do zastávek Lipská I, Palackého, Křivá, Vodní a zpět. Nebudou obsluhovány zastávky Chomutov - železniční zastávka, Čelakovského a Vinohradská. Linky 351,353 nebudou navíc zajíždět na autobusové nádraží. Změna tras může mít vliv na prodloužení jízdní doby.

Tlak opěrné zdi Kauflandu způsobil nevratné poškození dolní opěrné zdi, která je ve vlastnictví města. Radnice musela po posouzení situace statikem s ohledem na bezpečnost občanů i kolem projíždějících automobilů urychleně jednat.

Více jsme psali zde:

{article U Kauflandu se bortí zeď! Vinohradská ulice se uzavře}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru