Vedoucí Pečovatelské služby z Městského ústavu sociálních služeb v Klášterci získala prestižní ocenění
Oceněná Jitka Kočková Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V prostorách Rytířského sálu Senátu Parlamentu ČR převzala 8. listopadu Jitka Kočková, vedoucí Pečovatelské služby Městského ústavu sociálních služeb v Klášterci, Cenu Sympatie. Toto ocenění uděluje již 13. rokem Výbor pro zdravotnictví a sociální politiku Parlamentu České republiky.

Cena kvality v sociální péči hodnotí jednotlivé poskytovatele v podkategoriích Pobytové služby pro seniory, Terénní sociální služby pro seniory, Poskytovatel sociálních služeb se zdravotním postižením a dále individuální ocenění Osobnost roku v sociálních službách a Cenu Sympatie.

V kategorii terénní sociální služby se Pečovatelská služba Městského ústavu sociálních služeb probojovala až do samotného semifinále, kdy ze 115 poskytovatelů sociálních služeb sociální péče v ČR byla nominována mezi 5 nejlepšími. "Tímto velice děkujeme všem pečovatelkám, které pečují o naše klienty v domácím prostředí, jejichž zásluhou je pečovatelská služba na takové úrovni, a také gratulujeme paní Jitce Kočkové k prestižnímu ocenění," řekla Miloslava Lizáková, ředitelka MÚSS.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru