Šestatřicetiletý Chomutovan si půjčuje od lidí peníze, ale dluhy nesplácí. Po roce došla jednomu z věřitelů trpělivost
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na policejní útvar v Klášterci nad Ohří se tento týden obrátil muž, který marně čeká na to, až mu jistý 36letý Chomutovan splatí dluh. Jedná se o desítky tisíc korun a poškozený teď zjistil, že zřejmě není jediný, komu podvodník dluží peníze.

Šestatřicetiletý Chomutovan si peníze od muže půjčil už téměř před rokem. Jednalo se o finanční hotovost ve výši 40 tisíc korun. Peníze slíbil vrátit, ale do současné doby poškozenému uhradil pouze tři tisíce korun a je nekontaktní. “Navíc poškozený zjistil, že si muž peníze půjčil i od dalších lidí,” doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

Za podvod nyní hrozí 36letému muži v případě odsouzení až dvouletý pobyt ve vězení.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru