Chomutov – Vyhrocenou situaci v jedné chomutovské rodině řešili městští strážníci. Opilá matka tady vyhrožovala, že ublíží sobě i svému malému synovi.

Ilustrační foto

Na městskou policii se o pomoc obrátil dospělý syn ženy. Toho totiž opilá matka vyhodila z bytu a on měl strach, aby něco neudělala mladšímu bráškovi, který s ní zůstal sám. Vzhledem k výhrůžkám ženy strážníci na místo přivolali sociální pracovnici. Plnoletý syn kontaktoval ještě svého bratra, který žije v jiném městě, a ten se též dostavil na místo.

Po vyslechnutí informací od všech stran se sociální pracovnice nakonec rozhodla vyřešil vyhrocenou situaci v rodině kompromisem, který byl kvůli pozdním nočním hodinám nejlepší pro malé dítě. Matce řekla, že malého chlapce nechá s ní doma v případě, že do bytu pustí i svého dospělého syna a ten bude na brášku dohlížet. Matka nakonec na kompromis přistoupila.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru