Neviděli jste nehodu na křižovatce u nájezdu na třináctku? Policie hledá svědky
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policie hledá svědky nehody, která se stala 16. srpna na křižovatka ulice Písečná – Obchodní zóna Otvice u STK a nájezdem na silnici I/13, kdy bylo nezjištěným vozidlem poškozeno vozidlo Hyundai i30.

Nehoda se stala v 8.33 hodin. Nezjištěné vozidlo předjelo v křižovatce vozidlo Hyundai zprava a po střetu z místa odjelo ve směru na sídliště Kamenná.

Provedeným šetřením policisté zjistili, že by se mělo jednat o vozidlo typu pick-up, bílé barvy, u kterého je zasklena pouze přední část. Zadní je tzv. zaplechovaná. Mělo by se jednat pravděpodobně o vozidlo typu Škoda Roomster (Praktic), Citroën nebo podobné. Toto vozidlo přijelo ve směru od Jirkova.

Kdo by mohl podat jakékoli informace k této dopravní nehodě, volejte na bezplatnou linku 158 nebo telefon 974 447 261, 602 770 482 a využít můžete také e-mail: jiri.kopecky7@pcr.c

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru