Úleva pro kadaňskou nemocnici? Opět se otevře dětské oddělení a porodnice v Žatci
MUDr. Jiří Biolek. Foto: archiv e-deniky.cz
Chomutov

Žatec - V měsíci září bude zahájena činnost uzavřeného dětského oddělení v Nemocnici Žatec. Porodnice začne fungovat o něco později.

Novým primářem dětského oddělení se od 3. září 2018 stane MUDr. Jiří Biolek. Ten je uznávaným pediatrem, dlouholetým primářem dětského oddělení nemocnice Most, a také politikem. V Litvínově je zastupitelem města za Starosty a nezávislé. Ucházel se také o senátorský post.

O rozsahu péče během září bude žatecká nemocnice informovat veřejnost v posledním týdnu měsíce srpna.

„Otevření porodnice předpokládáme v měsíci říjnu, po úplném rozjezdu dětského oddělení,“ uvedl na stránkách žatecké nemocnice její ředitel Jindřich Zetek.

Z důvodu nemoci lékařů byl dočasně uzavřen provoz dětského oddělení a oddělení porodnice od 1. května 2018.

S nemocnicí Kadaň byl domluven plynulý příjem dětských pacientů, kteří potřebují ošetření nebo hospitalizaci. Zároveň byl domluven i příjem rodiček. Pomoc s pacienty nabídla také Krajská zdravotní, která má nejbližší nemocnice v Mostě a Chomutově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru