Napadení v chomutovském parku. Mladý Jirkovan vytáhl na jiného muže nůž
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Policejní eskorta dopravila v úterý do vazební věznice v Litoměřicích 23letého muže z Jirkova, který má na svědomí hned několik trestných činů, mimo jiné i napadení jiného muže v chomutovském parku.

K napadení v parku došlo uplynulou neděli. Mladý muž tady měl zaútočit po hádce na jiného muže. „Vyhrožoval mu a ohrožoval ho nožem,“ konkretizovala policejní mluvčí Marie Pivková s tím, že zraněn naštěstí napadený nebyl.

Třiadvacetiletý Jirkovan má mimo napadení na svědomí ještě také krádež. První srpnový týden v chomutovské prodejně odcizil cigarety a s lupem za 2 500 korun z místa utekl. V červnu si měl pro změnu přivlastnit cizí platební kartu.

Chomutovští policisté 23letého muže obvinili z trestnách činů krádeže, ublížení na zdraví, neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. Na soud si počká ve vazbě. Není to jeho první střet se zákonem. Za majetkovou trestnou činnost byl už pravomocně potrestán v roce 2016.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru