Strážníci našli na ulici dvě osamocené a hladové holčičky. Další děti marně čekaly na rodiče doma
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci objevili v pozdních hodinách ve městě na ulici dvě malá děvčátka bez dozoru, která tady marně čekala na své rodiče. Záhy se ukázalo, že další jejich sourozenci jsou samy doma. Když se o dost později objevil otec dětí, byl opilý a ještě strážníkům vynadal. O rodinu se už nějakou dobu zajímá sociálka.

Dvě malé dívenky hlídka městské policie našla v ulici Kundratická. Díky místní znalosti strážníci věděli, že nad výchovou těchto dětí a jejich dalších sourozenců ve věku od 3 do 8 let je nařízený soudní dohled a sleduje je i sociálka. Dívky byly špinavé, žíznivé a hladové. Strážníci jim dali najíst, napít a vydali se s nimi domů.  

Cestou se hlídka dozvěděla, že holčičky čekaly na rodiče. Přes operačního velitele byla vyrozuměna sociální pracovnice, která šla s hlídkou také do místa bydliště dětí. V bytě se nacházelo společně s děvčátky 5 malých dětí bez dozoru, které měl údajně hlídat nějaký známý. Ten ale na místě nebyl, protože se prý vydal hledat děvčata. V celé nepřehledné situaci se následně angažovalo několik příbuzných, kteří se snažili pomoci.

Rodiče se dostavili domů mnohem později. Na služebnu městské policie poté přišel otec dívek, který místo toho, aby poděkoval za péči o děti, tak strážníkům vyhrožoval a bylo viditelné, že je podnapilý.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru