Pes trpěl přes půl hodiny v rozpáleném v autě. Jeho žalostné vytí bylo slyšet až do ordinace, tvrdili svědci
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci zasahovali před několika dny u případu, kdy majitel nechal psa zavřeného v rozpáleném autě. Sice mu pravděpodobně otevřel okénka, ale i tak bylo ve voze prý kolem 43 stupňů. Přehřáté zvíře v autě žalostně vylo.

Případ se stal u chomutovské nemocnice. Pes měl být podle oznamovatele v autě zavřený přes půl hodiny. Jeho vytí bylo údajně slyšet až do jedné ordinace. Hlídka strážníků na místě zjistila, že vůz má otevřené dvoje dveře, na kterých byla stažená okénka, přesto bylo nutné vzít v potaz fakt, že uvnitř se teplota pohybovala okolo 43 °C. Dveře otevřel dokořán některý ze svědků, který už nemohl poslouchat naříkání psa uvnitř.

Po příjezdu strážníků se na místo dostavili i další svědci, kteří přinesli psovi vodu, zvíře se podařilo nakonec i vylákat na čerstvý vzduch. V tu chvíli přišel k autu také majitel vozu, ale první co řešil bylo to, že mu někdo neoprávněně vznikl do vozidla. Strážníci muži sdělili, že je podezřelý ze spáchání přestupku týrání zvířete, který bude řešit chomutovský magistrát. Toho ale evidentně více než zdraví psa zajímalo stále jeho auto. Na místo chtěl přivolat státní policii, protože se domníval, že mu někdo jeho vůz otevřel násilím. Podle strážníků ale k žádnému viditelnému poškození nedošlo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru