Sucho nutí technické služby více se starat o květiny. Na jednu zálivku spotřebují až tři kubíky vody
Když neprší, vyjíždějí pracovníci technických služeb zalévat květiny až třikrát v týdnu.
Chomutov

Chomutov – Letošní sucho přidělává práci také chomutovských technickým službám. Například je nutné daleko častěji zalévat rozkvetlé letničky, které krášlí město.

Když neprší, vyjíždějí pracovníci technických služeb zalévat květiny až třikrát v týdnu. “Letničky jsou v těchto dnech v plném květu a dokážou výrazně zkrášlit město, proto se o ně staráme, aby si svou krásu udržely. Právě květinová výzdoba města je velmi oblíbená,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Na jednu zálivku všech květinových pyramid a závěsných mís spotřebují technické služby tři kubíky vody. Letos jsou velké květinové pyramidy na náměstí 1. máje, v ulici Palackého, před Chomutovkou, v ulici Zborovská a u Armabetonu. Malé pyramidy jsme umístili v Hornické ulici a na Husově náměstí.

Květinové mísy jsou zavěšené na lampách veřejného osvětlení v ulici Revoluční, Palackého, Zborovská, Táboritská, Chelčického a na náměstí 1. máje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru