OK POINT: V Chomutově otevřeli další místo pro pro sjednávání bankovních, finančních a realitních služeb
Otevření OK Pointu v Chomutově.
Chomutov

Chomutov - Unikátní místo, kde si každý může splnit své cíle díky propojení finančního plánování, nízkopoplatkového bankovnictví a kvalitních realitních služeb bylo ve čtvrtek 28. června oficiálně otevřeno v Chomutově.

Klientům nabízí komfortní prostor, profesionalitu a nejmodernější technologie. Tři pracovníci nové pobočky nabídnou lidem možnosti a poradí jim, jak si splnit svá přání, plány a pomohou jim orientovat se v produktech bankovního, finančního a realitního trhu. V praxi to znamená například nejen založit bankovní účet, ale vybrat i vhodné zabezpečení, naplánovat, jak si pořídit nové bydlení a jak jej financovat, a to vše pod jednou střechou.

„Všem našim klientům nabízíme komfortní prostor, profesionalitu a nejmodernější technologie. OK POINT je místo, kde jsou potřeby klientů na prvním místě. Je to takový bankovní supermarket, kde si každý vybere to, co mu vyhovuje,“ uvedl Jan Hlinovský, ředitel nové pobočky OK POINT v Chomutově.



Chomutovský OK POINT právě nyní pomáhá klientům s realizací těchto projektů: developerské projekty Loučná pod Klínovcem, Slunečné sady ve Vysoké peci, desítky investičních bytů v lokalitě Most, Jirkov a Chomutov.

OK POINT vznikl na základě strategického partnerství Broker Consulting a mBank a stal se jedním z nejrychleji rostoucích franšízových konceptů na tuzemském trhu. V Chomutově ho najdete na adrese Školní 5336, 430 01 Chomutov (přízemí mezi Katastrálním úřadem a Alzou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru