Muž ležel v bezvědomí na ulici, díky kamerám přišla pomoc rychle
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Jen díky kamerám, které jsou rozmístěné po městě, mohli strážníci kadaňské městské policie v noci rychle pomoci muži, který měl nejspíš vážné zdravotní problémy. Skončil v nemocnici.

Případ se stal 7. května, teď o něm městská policie informovala. Před půl jednou v noci zahlédla obsluha kamerového systému muže, který se nejistou chůzí pohyboval středem ulice Kpt. Jaroše. Muž se náhle zastavil, ulehl na vozovku a dál se nehýbal.

Přivolaní strážníci na místě našli neznámého muže ve věku kolem 55 let. Byl zanedbaného zevnějšku a nereagoval na žádné podněty. Na místo byla okamžitě přivolána sanitka a muž byl v bezvědomí převezen na interní oddělení do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru