Policisté chytili zloděje, který během května vykradl dvě chomutovské restaurace a sportovní klub
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Za mřížemi vazební věznice skončil 24letý muž z Jirkova, který spáchal v Chomutově hned tři krádeže. Řádil ve dvou restauracích a ve sportovním klubu.

Do vazby soudkyně chomutovského soudu mladého muže poslala ve středu proto, aby už dál nemohl pokračovat v trestné činnosti. Má totiž na svědomí tento měsíc hned tři krádeže. Nejdříve se uschoval na toaletě v restauraci v centru města, a když všichni odešli, sebral tam notebook, tablet, mobilní telefon a další věci. O několik dní později vnikl do sportovního klubu ve městě, kde zmizela finanční hotovost a další věci. Do třetice z další chomutovské restaurace odcizil finanční hotovost a stravovací poukazy.

„Svým jednáním pachatel způsobil celkovou škodu za téměř 45 tisíc korun. Za majetkovou trestnou činnost byl již v minulosti odsouzen,“ doplnila policejní mluvčí Marie Pivková. Mladý muž si na soud počká ve vazební věznici v Litoměřicích.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru