V nákupním parku v Otvicích se otevírají nové prodejny. Budou slevy
Poslední úpravy před otevřením. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Chomutov – S1 Center Chomutov, nebo také Nákupní park Chomutov, se v otvické obchodní zóně rozšiřuje. Těsně před otevřením jsou tam nové obchody.

Hračky a papírnictví nejsou ještě dokončené a v interiéru stále probíhají úpravy. Podle informací provozovatele nákupního centra se 24. května otevřou nové prodejny Pepco a Martes Sport a také obuv CCC. Spojeno to bude s doprovodným programem a třeba také výhodnějším nákupem. Nachystány budou podle S1 Center Chomutov slevové kupony, dárkové předměty a další.

V areálu jsou zhruba dvě desítky nájemců, k dispozici je přes 500 parkovacích míst. Nákupní park se otevřel v roce 1999, rozšiřoval se v roce 2006. Leží hned u silnice č. 13 spojující Chomutov, Jirkov a Most.

Developerská společnost Saller Group, majitel centra, se vloni dostala svým tržním podílem 15 procenty do čela provozování maloobchodních parků v České republice.

Další nákupní centrum roste v sousedním okrese. V Litvínově, na okraji města vedle Lidlu, vzniká obchodní zóna podobného charakteru. Nové obchody se sportovištěm na střeše se staví také v Teplicích na místě někdejšího zimního stadionu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru