Nehoda na třináctce: Auto skončil napasované v křoví
Auto po nehodě skončilo mimo silnici. Foto: 2xMěp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci asistovali u dopravní nehody, která se stala na silnici I/13 ve směru na Karlovy Vary. Jedno z havarovaných aut tady skončilo mimo komunikaci.

Nehoda se stala již minulý týden, městská policie z události teď zveřejnila fotografie. Bouračka se naštěstí obešla bez zranění, i když jeden z vozů skončil mimo silnici až v křoví. Strážníci na místě usměrňovali dopravu a vzhledem k tomu, že dopravní policisté v tu chvíli museli být u jiné vážné události, hlídka městské policie pomohla účastníkům dopravní nehody také s vyplněním protokolu o nehodě a s vyměněním poškozeného kola na autě. Posléze byl provoz na silnici opět plně obnoven.

1405auto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru