Chomutov - Raiffeisen stavební spořitelna znovu připravila tour po České republice, která letos odstartuje v Ústeckém kraji, konktrétně v Chomutově. V rámci roadshow s názvem Festival lepšího bydlení si lidé budou moci v celkem 18 městech užít zábavný program pro celou rodinu. Už třetí ročník odstartoval 9. května a přináší nejen skvělé rady a tipy, jak si vylepšit svůj domov, ale i soutěž o rekonstrukce celkem za 300 tisíc korun. V Chomutově kamion najdete před hypermarketem Globus do 10. května.

Prohlédnout si aktuální trendy v řešení kuchyní, koupelen a obývacích pokojů a zjistit, jak výhodně financovat své bydlení, to všechno na návštěvníky čekána osmnácti místech v Čechách i na Moravě, kam se svým Festivalem lepšího bydlení přijede žlutý kamion Raiffeisen stavební spořitelny. Partnery akce jsou společnosti ORESI a SIKO.

Kromě soutěže o rekonstrukce celkem za 300 tisíc korun a občerstvení je připravená i zábava pro děti. Čeká na ně skákací hrad, fotostěna, malování na obličej nebo soutěž v kreslení.

„Chceme lidem přinášet něco navíc a být jim blíže. Naši poradci budou připravení zodpovídat otázky týkající se lepšího bydlení a jeho financování. Všichni lidé navíc budou moci využít akce a získat voucher v hodnotě 500 korun na uzavření nové spořicí smlouvy. Děti a mladí do 25 let mohou uzavřít stavební spoření s nadstandardním úročením 1,5 % ročně, ostatní s úročením 1 % ročně,“ říká Lukáš Kopecký, marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny.

Průběh celé akce budou moci lidé sledovat na Facebooku RSTS, kde se postupně zveřejní fotografie z jednotlivých lokací. Podrobné informace o jednotlivých zastávkách a kompletní program je na stránkách www.rsts.cz/roadshow.

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.

Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru