Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Ze spáchání trestného činu krádeže viní kadaňský vyšetřovatel 37letého muže z Rokycan. Ten měl využít příležitosti a ve vestibulu vlakového nádraží v Kadani okrást spícího muže.

Poškozený, který na lavičce čekal na vlak, ke své smůle usnul a z ruky mu přitom vypadl na zem mobilní telefon. To neuniklo původně neznámému zlodějíčkovi, který byl poblíž. Sehnul se pod lavičku, mobil sebral a z nádraží odešel. Když se cestující probudil, začal svůj telefon samozřejmě hledat, ale bez úspěchu. Proto přivolal městské strážníky a následně věc začali šetřit kadaňští policisté.

„Díky jejich spolupráci se strážníky se podařilo zjistit totožnost podezřelého. Ten se však v Kadani nezdržuje a nebylo možné ho předvolat k výslechu. Policisté po muži vyhlásili pátrání, na jehož základě se jejich kolegům podařilo podezřelého zadržet v Rokycanech,“ uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.  

V případě soudem prokázané viny mu podle zákona hrozí trest odnětí svobody až do výše dvou let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru