Chomutov – Oprava kanalizace zkomplikuje v Chomutově městskou hromadnou dopravu. Autobusové linky 561 a 565 budou čtyři měsíce jezdit objížďkou a nebudou obsluhovat zastávku „Gymnázium“.

Z důvodu rekonstrukce vodovodu a kanalizace dojde od 2. května až do 31. srpna k úplné uzavírce ulice Mostecká od křižovatky s ulicí Čelakovského směrem ke gymnáziu. Po dobu uzavírky budou autobusové linky 561 a 565 v úseku od zastávky Mostecká po sportovní areál vedeny po objízdné trase ulicemi Čelakovského, Politických vězňů, Tomáše ze Štítného.

Zastávka „Gymnázium“ bude dočasně zrušena, náhradní zastávkou bude v obou směrech „Letní kino“. Na linkách bude zaveden výlukový jízdní řád. Autobusy budou z Chomutova vyjíždět o 1 minutu dříve.

Spolu s touto uzavírkou je do 30. června na trasách obou linek stále platná uzavírka v Jirkově v ulici Dvořákova z důvodu výstavby okružní křižovatky.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru