Chomutovan málem přišel o luxusní horské kolo za 180 tisíc korun
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Chomutov – Velmi drahé horské kolo si chtěla přivlastnit 44letá žena z Chomutova. Nakonec se jí to nepovedlo, majitel bicyklu ji záhy chytil. Přesto má žena na krku trestní stíhání.

Případ se stal minulý týden v prostorách domu ve Smetanově ulici, teď o něm informovala policie. Žena horské kolo za 180 tisíc korun sebrala ve sklepě. „S kolem vyběhla ven, majitel se za ní ale rozběhl, dostihl ji a kolo si vzal zpět,“ popsala policejní mluvčí Marie Pivková.

Přestože muž o kolo nepřišel, obrátil se po celé události na policii a jednání ženy oznámil. Ta je teď podezřelá z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru