VIDEO: Mladíkovi se nechtělo na policii. Svíjel se na zemi a řval jako smyslů zbavený
Mladík se pokusil utéct, strážníci proti němu museli použít donucovací prostředky. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutovsko – Chomutovští strážníci chytili mladého muže, který byl evidenci hledaných osob státní policie. Jeho zadržení se neobešlo bez komplikací. Mladík se pokusil nejdříve utéct, pak se svíjel na zemi a řval jako pominutý. Nakonec ho hlídka odvedla v poutech.

Celý případ začal obyčejným telefonickým oznámením na městskou policii, že se v domě v Beethovenově ulici zdržují tři neznámé osoby. Jednalo se o skupinku mladíků, která si z místa pod schody udělala noclehárnu. Hlídka, která dorazila na místo, mladé muže vzbudila a vyzvala je k prokázání totožnosti. Jeden z mladíků se nacházel v evidenci policií hledaných osob, evidentně o tom ale nevěděl. Když to zjistil, okamžitě se pokusil o útěk.

Strážníci ho ovšem ihned zpacifikovali, což mladík nesl velmi nelibě. Začal řvát jako smyslů zbavený, svíjel se na zemi a kladl odpor. Nakonec tedy dostal pouta a byl předveden na státní policie. Ostatní mladí lidé byli z místa strážníky vykázáni.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru