Velká šťára v průmyslové zóně Triangle: Policisté vyhmátli hned několik Ukrajinců pracujících na černo
Policisté na místě zkontrolovali téměř 300 cizinců. Foto: Michal Hrdlička
Chomutov

Lounsko – V průmyslové zóně Triangle na Lounsku proběhla v pondělí 16. dubna velká policejní šťára. Desítky policistů tady kontrolovaly pracující cizince, zda mají všechny potřebné doklady a pracovní povolení. Na akci spolupracovaly cizinecká policie a inspektorát práce.

Celkem policisté zkontrolovali 291 cizinců a uložili 6 pokut ve výši 2 300 korun za porušení povinností cizinců. Zároveň policisté na místě zajistili několik osob, které u sebe neměly doklady, tři lidé v zóně pracovali takzvaně na černo. „V případě tří státních příslušníků Ukrajiny byly zahájeny úkony v řízení o správním vyhoštění pro výkon nelegální práce,“ sdělila policejní mluvčí Šárka Poláčková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru