Jirkov – Právě dnes předalo město Jirkov staveniště dodavateli stavby "IPRM - Revitalizace sídliště, lokalita Studentská ul." Součástí stavebních prací budou rekonstrukce chodníků, komunikací a parkovišť, výměna lamp veřejného osvětlení a vybudování nových osvětlených přechodů pro chodce a nových přístřešků pro kontejnery. Stavba bude probíhat do 31. října tohoto roku.

studentská 106

V rámci oprav a úprav budou odstraněny betonové konstrukce bývalých dětských hřišť a místo nich bude revitalizována veřejná zeleň. Od 18. června bude z větší části uzavřeno parkoviště před mateřskou školou v ul. Studentská. Zde bude mít dodavatel umístěno zařízení staveniště. Vše bude řádně označeno. Pro parkování aut mohou lidé využít parkoviště v blízkosti, tzn. kolmá parkovací stání před mateřskou školou a dále pod areálem "Horník" nebo u "Horníka" nad garážemi.

„Tímto žádáme občany, aby respektovali veškerá dopravní značení a informační tabule na stavbě a dále aby dbali zvýšené opatrnosti a bezpečnosti při průchodu staveništěm," uvádí jirkovská radnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru