V Chomutově začíná v úterý velký jarní úklid ulic. Nezapomeňte přeparkovat!
První etapa čištění potrvá do konce června.
Chomutov

Chomutov - Chomutovské technické služby začnou v úterý čistit ulice v rámci komplexního blokového čištění města. “S předstihem na tuto skutečnost upozorňujeme řidiče na našich stránkách, ale i prostřednictvím dopravního značení, aby si stihli přeparkovat. V posledních letech nezodpovědných řidičů pomalu ubývá, doufáme, že tento trend bude pokračovat,” uvedl ředitel Technických služeb města Chomutova Zbyněk Koblížek.

Blokové čištění začne v ulici Vodních staveb, Vršovců, Zdeňka Štěpánka a ve Školní. Dále bude pokračovat podle harmonogramu, který je k dispozici na webových stránkách www.tsmch.cz v sekci harmonogramy činností. Kromě techniky se v ulicích objeví i jedenáct pracovníků, kteří budou dočišťovat ulice ručně.

Vozy, které budou při čištění překážet, budou odtažené na odstavné parkoviště U Větrného mlýna. Nezodpovědnost se tedy majiteli prodraží. Zatímco ještě před pěti lety zůstalo v čištěných ulicích i přes zákaz stát i šest stovek aut, od roku 2014 tento počet klesá. V posledních dvou letech se počet drží do dvou set. “I to je však dost. Prostor pod těmito auty zůstane nevyčištěný, což je problém hlavně při první etapě, kdy se sbírají zbytky posypových materiálů, kterými se v zimě komunikace udržovaly,” upozornil vedoucí dopravy Samir Kharboutli.

V ulicích budou v rámci první etapy komplexního blokového čištění umístěné i velkoobjemové kontejnery. První etapa čištění potrvá do konce června, druhá etapa začne v srpnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru